Babfasírt
2024.03.02 14:07
Hozzávalók:
-1 doboz vörös konzerv bab
-2 evőkanál zsemlemorzsa
-1 kiskanál őrölt pirospaprika
-1 evőkanál ketchup
-só, bors ízlés szerint
-1 tojás
-1 gerezd fokhagyma lereszelve
Sütéshez:
olaj
Elkészítés:
A babról leöntjük a levét, átmossuk egy szűrőben, majd egy tálba tesszük és krumplinyomóval szétnyomjuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, majd kis fasírtokat formázunk belőle és kevés forró olajban kisütjük.
Krumplival, rizzsel, bulgurral, édesburgonyával, barna rizzsel, salátával is nagyon finom. Ha nem tudom, mit főzzek, akkor tökéletes, 10 perc alatt kész van és nagyon finom! Próbáljátok ki!
(194.recept)