Glutén- és tejmentes datolyagolyó Horandrától recept

2017.12.17 22:43

Hozzávalók:

Golyókhoz

  • 20 db datolya
  • 20 dkg kókuszreszelék
  • 10 dkg  mandulaliszt
  • 3 ek cukrozatlan kakaópor
  • 3 ek kókuszolaj
  • 10 dkg méz
  • 1 kávéskanál  vanília kivonat

Bevonáshoz

  • 5 ek  kókuszreszelék

Elkészítés:

  • A datolyát aprítógépben összeaprítjuk, majd egy tálban, kézzel összegyúrjuk a többi hozzávalóval együtt.
  • A masszából nedves kézzel kis gombócokat gyúrunk, ha kevésnek tűnik a folyadék, adhatunk hozzá vizet.
  • Végül a gombócokat meghempergetjük a kókuszreszelékben.

 

Vissza

Elérhetőség

eletmodesminden

© 2017 Életmód és Minden -- Minden jog fenntartva

Powered by Webnode