Glutén -tej- és cukormentes kakaós keksz

2018.10.22 09:01

Hozzávalók

  • 10, 5 dkg rizsliszt, de még finomabb Schar Mix C lisztből
  • 2, 5 dkg kókuszliszt
  • 2 dkg kakaópor
  • 2 csipet szódabikarbóna
  • 1 csipet só
  • 2 evőkanál  xilit vagy eritrit
  • 1 db tojás
  • 10 dkg tejmentes margarin (én Ligát használtam)

Elkészítés

  1. Összegyúrjuk a hozzávalókat, a margarint a legvégén adjuk hozzá, és nagyon fontos, hogy ne legyen folyós, szoba-hőmérsékletű legyen!
  2. A tésztát 10-15 percig hűtőben pihentetjük, majd kis golyókat formázunk belőlük, nekem 15 darab lett! Tenyérrel lelapítgatjuk őket, majd 15 perc alatt megsütjük 160 Celsius-fokon!
  3. A tepsin hagyjuk kihűlni!

 

Vissza

Elérhetőség

eletmodesminden

© 2017 Életmód és Minden -- Minden jog fenntartva

Powered by Webnode