Gluténmentes felhőkenyér

2018.11.10 13:07

Hozzávalók:

  • 3 tojás
  • 100 g tömlős krémsajt
  • 1/4 tk. sütőpor
  • só, bors ízlés szerint

Elkészítés:

  1. A tojásfehérjéket a sütőporral kemény habbá verjük.
  2. A tojássárgákat a sajttal és a sóval, borssal kikeverjük, majd óvatosan hozzákeverjük a felvert tojásfehérjehabot. Sütőpapíros tepsire kis halmokat teszünk a masszából.
  3. 180 Celsius-fokos sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük.

Ízlés szerint fogyaszthatjuk mint egy lángost, tejföllel, sajttal, felvágottal, stb...

 

Vissza

Elérhetőség

eletmodesminden

© 2017 Életmód és Minden -- Minden jog fenntartva

Powered by Webnode