Gluténmentes kakaós- meggyes muffin

2017.11.06 21:39

 

hozzávalók / 4 adag

  • 6 púpozott ek schar B liszt
  • 5 evőkanál rizsliszt
  • 3 ek  kakaópor
  • 1 db tojás
  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • 15 dkg cukor
  • 2 csomag  vaníliás cukor
  • 1 dl kókuszolaj
  • 3 dl  joghurt
  • 20 dkg meggybefőtt

elkészítés

  • Összekeverjük külön a nedves, külön a száraz hozzávalókat, majd egybe keverjük, a meggyet a végén adjuk hozzá.
  • A masszát a muffin forma papírral kibélelt mélyedéseibe töltjük, és megsütjük, 180 Celsius-fokon, kb 30 perc alatt.
  • Úgy is készíthetjük, hogy a meggyet már akkor nyomkodjuk bele, amikor a formában van a massza.

 

Vissza

Elérhetőség

eletmodesminden

© 2017 Életmód és Minden -- Minden jog fenntartva

Powered by Webnode