Glutén-, tej-és tojásmentes kókuszkekszecske

2016.05.26 12:53

 

Hozzávalók:

-1 dl rizsliszt
-2 dl kókuszreszelék
-3 evőkanál cukor
-1 csipet só
-3 dkg margarin (Liga)
-kb. 3 evőkanál hideg víz

 

Elkészítés:

 

Összekeverjük a rizslisztet, a kókuszreszeléket, a cukrot és a sót, majd belereszeljük a hideg margarint és annyi vízzel, amennyit felvesz, tésztát gyúrunk belőle!

Diónyi gombóckákat készítünk belőle, lelapogatjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd 180 Celsius-fokon kb 15 perc alatt aranybarnára sütjük!

Érdemes fémdobozban tárolni!

(2. recept)

Vissza

Elérhetőség

eletmodesminden

© 2017 Életmód és Minden -- Minden jog fenntartva

Powered by Webnode