Mindent bele forró csokim :)
2017.08.28 12:26
Mindent bele forró csokim
Hozzávalók:
- 2 dl tej
- 1 dl habtejszín
- 2 evőkanál kakaópor
- 2 evőkanál mogyorókrém
- 1 teáskanál vanília aroma
- 10 csepp rumaroma
- 1 csipet ánizs
Díszítéshez:
- 1 dl habtejszín
- 1 evőkanál kakaópor
Elkészítés
- A tejet, a tejszínt, a kakaóport és a nutellát összemelegítjük tűzön, de nem forraljuk fel, csak melegítjük.
- Ha már jól felmelegedett, hozzáadjuk az aromákat és az ánizst, 1 perc alatt összemelegítjük, és kész is!
- Felverjük a tejszínhabot, rányomjuk a forró csoki tetejére, és megszórjuk cukrozatlan kakaóporral!