Mitől lehet rózsaszín a só?

2019.05.07 16:47

A rózsaszín Himalája só több ásványi anyagot tartalmaz, mint nem rózsaszín társai.

Mitől rózsaszín?

A benne található cink, bór, foszfor és egyéb  ásványi anyagok miatt , ezekből alapvetően kevesebbet fogyasztunk a mindennapokban, mint amennyit kellene.

A himalájai só kevésbé feldolgozott, mint az asztali só.

Külsőleg pikkelysömör és egyéb bőrbetegségek kezelésére is alkalmazható, fürdővízbe téve.

Ha pedig belélegezzük, mondjuk egy sóbarlangban, akkor erősíti az immunrendszert, és tisztítja a tüdőt.

Véleményem szerint a legjobb megoldás, ha váltogatjuk a só-fajtákat, és nem csak egyfélét alkalmazunk!

Krónikus légzőrendszeri megbetegedések esetén rendszeresen látogassunk sóbarlangot!

 

Vissza

Elérhetőség

eletmodesminden

© 2017 Életmód és Minden -- Minden jog fenntartva

Powered by Webnode