Nutellás habtorta sütés nélkül

2017.10.09 16:31

 

Hozzávalók:

Az alaphoz

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

  • Kiolajozunk egy 24 cm-es kapcsos tortaformát, majd belenyomkodjuk az olvasztott margarin és a finomra tört keksz keverékét.
  • Gőz fölött felolvasztjuk a tej- és étcsokit a nutellával és a rummal, kihűtjük.
  • Felverjük a 6 dl tejszínt a habfixálóval.
  • Ha kihűlt a csokis keverék, akkor összekeverjük a tejszínhabbal, ezt az egészet ráöntjük a kekszmorzsára, és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
  • Tálaláskor forró vízbe mártott, de letörölt késsel körbevágjuk a tortát, leemeljük a kapcsos karimát, és vastagon meghintjük kakaóporral.

 

Vissza

Elérhetőség

eletmodesminden

© 2017 Életmód és Minden -- Minden jog fenntartva

Powered by Webnode