Sütőzacskóban sült csirkecomb recept
2017.08.30 13:44
Sütőzacskóban sült csirkecomb- vele sült krumplival és sárgarépával
Hozzávalók:
-csirkecomb
-sült csirke fűszersó
-fokhagyma (nekem 4 gerezd)
-burgonya ( 1 kg)
-sárgarépa(3 db)
Elkészítés:
1.Megmossuk a csirkecombokat, leitatjuk róluk a vizet, és bedörzsöljük a fűszersóval ízlés szerint!
2.A burgonyát megpucoljuk, felvágjuk, belepakoljuk a sütőzacskóba, majd a répával is ugyanezt tesszük!
3.A burgonya tetejére ültetjük a csirkecombokat!
4.A fokhagymát megpucoljuk, félbe vágjuk, és a zacskóban elrendezzük (a csirke bőre alá is rakhatjuk)!
5.Összefogatjuk a zacskót (bekötjük, vagy használjuk a hozzá kapott műanyag lezárót), majd apró lyukakat vágunk rá ollóval, hogy a gőz tudjon távozni!
6. 180 Celsius-fokon kb. másfél óra alatt (sütő válogatja) megsütjük!
Jó étvágyat hozzá!