Sütőzacskóban sült csirkecomb recept

2017.08.30 13:44

Sütőzacskóban sült csirkecomb- vele sült krumplival és sárgarépával

Hozzávalók:

-csirkecomb

-sült csirke fűszersó

-fokhagyma (nekem 4 gerezd)

-burgonya ( 1 kg)

-sárgarépa(3 db)

 

Elkészítés:

1.Megmossuk a csirkecombokat, leitatjuk róluk a vizet, és bedörzsöljük a fűszersóval ízlés szerint!

2.A burgonyát megpucoljuk, felvágjuk, belepakoljuk a sütőzacskóba, majd a répával is ugyanezt tesszük!

3.A burgonya tetejére ültetjük a csirkecombokat!

4.A fokhagymát megpucoljuk, félbe vágjuk, és a zacskóban elrendezzük (a csirke bőre alá is rakhatjuk)!

5.Összefogatjuk a zacskót (bekötjük, vagy használjuk a hozzá kapott műanyag lezárót), majd apró lyukakat  vágunk rá ollóval, hogy a gőz tudjon távozni!

6. 180 Celsius-fokon kb. másfél óra alatt (sütő válogatja) megsütjük!

Jó étvágyat hozzá!

 

Vissza

Elérhetőség

eletmodesminden

© 2017 Életmód és Minden -- Minden jog fenntartva

Powered by Webnode